TeknikbloggenJeapie.com

TeknikbloggenJeapie.com

Det bästa vi vet är teknik och allt som är relaterat med det. Vi kollar gärna in allt som har med teknik och tekniska produkter och vi håller alltid koll på de senaste trenderna inom teknik. Även om viss information går att hitta på nätet, har vi hos oss Bästa möjliga uppgifter om allt som har med teknik att göra för att du ska slippa leta runt.Mind Blowing Upcoming New Technology 2019 - Daily Tech Life

Vi tar dig igenom den tekniska djungeln, som när du exempelvis använder röstkommandon, istället för att använda mus, tangentbord eller en touch skärm. Vi förklarar hur en elbil fungerar eller hur AmazonsAlexa lyder dina ord. Du får veta allting som vi vet. När du blivit mättad på information får du också ta del av alla de tester som vi har utfört för dinakriterier. Eftersom vi ständigt utför research håller vi våra inlägg ständigt ”Up To Date”.

Trender och det senaste inom teknik

Jeapie.com gör inlägg som handlar om nya produkter, hjälpmedel och annat inom teknik som exempelvis vår favorit inom röstassistenter Google Home. En produktkategori inom teknik som har blivit väldigt uppmärksammat på senaste tiden är användandet av röstassistenter och som vi och många med oss tror är en produkt som kommer att bli allt mer vanligt i framtida hem.

Nu finns det sätt att kunna se bilder från PC till TV-skärm. Chromecast är en liten dongel som ansluts till en TV via ett HDMI-uttag. En dator, smartphone eller surfplatta kan användas för att kontrollera din Chromecast. Därför kan det som visas på skärmen på enPC, telefon eller smartpad överföras till TV-skärmen och på så vis strömma innehållet. När du ska spela upp genom Chromecast, så laddas det automatiskt ner data från källor som är justerade för Chromecast, som skickas direkt till Chromecast och som kommer att sköta system och databank på enheten som den används på. GoogleCast fungerar heltenkelt som en ren mottagare.

Den styr inte sig själv och har ingen direkt möjlighet att exempelvis installera program och liknande. Du styr din Chromecast utefter vad som ska spelas upp på skärmen från mobilen och väljer vilken GoogleChromecast som du vill strömma från. Internet får Google Chromecast via Wi-Fi, vilket måste vara tillgängligt för att anslutningen skall fungera ordentligt. Dessutom måste din mobil, surfplatta eller Mac vara ansluten till samma nätverk som det Wi-Fi din Chromecast är. Vilket troligen kommer att vara hemma, där det vanligtvis är samma nätverk https://jeapie.com/.

Att installera din Chromecast är enkel process. Det du gör är att du ansluter Chromecast till HDMI-porten på din TV och starta din strömning till den. Enklast att göra det är genom att ansluta USB-kabeln som medföljer i USB-porten på TV:n eller så kan du ansluta nätadaptern till ett eluttag. Viktigt att veta är att Chromecast Ultra endast kan användas med ett eluttag. När du är klar med installeringen, skaffar du Google Homeappen till din enhet.

Med din Google HomeAssistant-högtalare använder du röstkontroll för att streama. Du börjar med att spela från strömningstjänsten och sedan använder du din Google Assistant för att visa vad du vill se. Sedan använder du din laptop eller annan enhet som en fjärrkontroll och du kan då starta eller avsluta oavsett var du är hemma med röstkontroll.

När det gäller om programmen funkar eller inte, så behöver du inte vara orolig över vad du kan spela eller inte via Google Home. Appar som exempelvis Spotify, Viaplay, SVT Play och liknande stöder detta och tar hand om allt de använder för dig. I Google Homeappen kan du se tillgängligheten över vilka program som du kan använda till via GoogleHomeAssistant. Det gäller även för material som finns på din telefon eller dator.

modammi

Leave a Reply