Hitta rätt hårvård för ditt skadade hår!

Du behöver inte längre leva med torrt och frissigt hår. Idag hittar du enkelt lösningar för hårvård online! Idag delar vi med oss av våra bästa råd så att du kan få ett ungdomligt och vackert hår igen. Få experternas tips på hårvårdsprodukter!

Läs mer:

Vad orsakar skadat hår?

Hårvårdsprodukter för torrt hår.

Mitt hår är torrt och frissigt – Tips och tricks!

Vad orsakar skadat hår?

Att ditt hår är skadat kan bero på många olika orsaker. Billiga hårvårdsprodukter är en vanlig orsak till skadat hår. När du använder produkter är det viktigt att du hittar en balans som passar ditt hår.

Skadat hår? Tänk på det här:

Var extra försiktig med saltvatten, solsken och klor. Använd produkter med UV-skydd för att skydda ditt känsliga hår mot solens intensiva strålar. Tvätta håret efter att du har badat i klor eller saltvatten.

Var försiktig med att överanvända starka hårvårdsprodukter.

Använd balsam för att återfukta ditt hår flera dagar i veckan.

Testa en hårbehandling! Vi rekommenderar att du utför en hårbehandling minst en gång i veckan.

Hårprodukter som hjälper både dig och miljön.

Det finns massvis av hårprodukter online, ibland kan det vara svårt att veta vilken som passar ditt hår bäst. Här får du några värdefulla tips att tänka på:

Tillsätt fukt och gland till ditt hår genom att använda skonsamma produkter. Dessa hårprodukter är särskilt framtagna för att ge liv till skadat hår.

Ett vanligt misstag som många gör är att investera i dyra produkter som ger kortvariga resultat. Vi rekommenderar att alltid använda hår produkter som är fria från sulfater och parabener, då dessa kan torka ut din hårbotten ytterligare.

Ditt hår består av naturliga oljor och fetter, därför är det logiskt att du ska använda produkter som speglar detta. Ifall att ditt hår är skadat från färgning så kan du läsa mer om bra schampo för färgat hår här.

Är ditt schampo miljövänligt?

De senaste åren har miljöfrågor kommit in i hårvårds världen på riktigt. Vegansk hårvård och miljövänliga hår produkter har blivit allt vanligare och för många ett måste. Läs mer om fördelar med miljövänliga hårprodukter.

Tips och tricks för torrt och frissigt hår:
Många kvinnor upplever problem med att håret skadas eller går av. Det kan bero på olika orsaker. Överanvändning av produkter och färgning är vanliga anledningar. Här kommer några snabba tips på dina hårfrågor!

Mitt hår går av:

Ingen vill att håret ska gå av. Men det är vanligare än vad du tror Både hårprodukter och kost kan vara anledningar till att håret går av. Värmeverktyg och färgningar kan göra så att även friskt hår går av.

När håret går av är det bra om du tar det lugn med schampo ett tag framöver (och endast schamponerar hårbotten när du använderschampo). Använd balsam flera gånger i veckan, låt det sitta i flera minuter och duscha i kallare temperatur. Håret torkas inte ut lika mycket då.

Mitt hår är skadat och frissigt:

Är ditt hår frissigt igen? Vi förstår dig. Att håret upplevs som frissigt är för att det reagerar på fukt. https://eyracure.com rekommenderar att du använder hår produkter med naturliga oljor för att skydda ditt hår.Använd därför lite schampo och schamponera endast in hårbotten när du tvättar håret. Krama sedan ut schampot genom ditt hår. Använd rikligt med balsam med naturliga fetter. Låt verka i några minuter. Unna ditt hår en hårbehandling minst en gång i veckan, så att både du och ditt hår håller er skinande glada.

Vi hoppas att du har fått svar på dina frågor och funderingar.

Påbörja en skonsamt hårbehandling redan idag, så att både du och ditt hår kan vara lyckliga!

Du hittar skonsamma och miljövänliga hårvårdsprodukter här!

Leave a Reply

Your email address will not be published.